Revive  1 Litre

Revive 1 Litre

817
In Stock
1.342,56 TL
Vergi dahil

Advanced Nutrients Revive,süper şelatlı demir,çinko,kalsiyum,azot ve diğer kritik besinleri bitkinizin acilen alabileceği şekilde yollar ve bitkinizi kurtarır.

 

Advanced Nutrients Revive,süper şelatlı demir,çinko,kalsiyum,azot ve diğer kritik besinleri bitkinizin acilen alabileceği şekilde yollar ve bitkinizi kurtarır.Yapmanız gereken tek şey hidroponik tankınıza veya sulama kabınıza çok az miktar (5ml/Litre) Revive eklemek yada yaprak spreyi olarak kullanmak

 

Advanced Nutrients REVIVE  1 Litre

BİTKİLERİNİZ HASTALANDIYSA,CANSIZLAŞTIYSA VEYA ÖLMEK ÜZEREYSE BİLİM ADAMLARI ÇOK GEÇ OLMADAN,HEMEN ŞİMDİ REVIVE KULLANMANIZI TAVSİYE EDİYOR !

  • Zarar görmüş,
  • Aşırı strese maruz kalmış,
  • Yanlış pH aralığında tutulmuş,
  • Böcek saldırısına uğramış,
  • Hastalıklara maruz kalmış,
  • Yaprakları sararmış,
  • Uçları kıvrılmış,
  • Gübre veya mineral eksikliği çeken,
  • Çok veya az sulamadan dolayı ölmek üzere olan bitkileriniz için HENÜZ çok geç değil ! Tüm yapmanız gereken Revive kullanmak !


Advanced Nutrients Revive,süper şelatlı demir,çinko,kalsiyum,azot ve diğer kritik besinleri bitkinizin acilen alabileceği şekilde yollar ve bitkinizi kurtarır.Yapmanız gereken tek şey hidroponik tankınıza veya sulama kabınıza çok az miktar (5ml/Litre) Revive eklemek yada yaprak spreyi olarak kullanmak.Revive'nin bünyesindeki yenileyici ve canlandırıcı maddeler köklere doğru hızla ilerler,gövdeden ve yapraklardan yukarı çıkar ve bitkinin her hücresine yaşam enerjisi ve besin getirir.Çok geçmeden,sararmış,solmuş,güçsüzleşmiş,uçları kıvrılmış yapraklarınız,acı çeken bitkileriniz dikleşmeye,canlanmaya ve gururlu koyu yeşil renklerini tekrar kazanmaya başlarlar.Yeni çiçekler açacak,mevcut çiçekler daha da büyüyecek.Bitkinizdeki rahatlamayı hissedeceksiniz !

Not : Revive'yi, klonlarınızda da kullanabilirsiniz.Köklenmiş klonlarınızı saksılara (veya hidroponik sisteme) yerleştirdikten sonra Revive'yi yaprak spreyi olarak uyguladığınızda klonlarınızın daha dirençli,daha güçlü ve daha canlı bitkilere dönüştüğünü hayretle göreceksiniz !


Advanced Nutrients Kullanım Tablosu için tıklayın  

Bu ürünü alan müşteriler, şunları da aldı:

Eklendi
Product added to compare.