Canna Start 1 Litre

Canna Start 1 Litre

1063
In Stock
654,78 TL
Vergi dahil

Canna Start fidanlar ve yeni filizlenen bitkiler için benzersiz bir gübredir. Canna Start bebek bitkilerin sağlıklı ve güçlü bitkilere dönüşmesi için gerekli olan tüm primer,sekonder ve mikro besinlere sahiptir

 

Canna Start 1 Litre

Canna Start fidanlar ve yeni filizlenen bitkiler için benzersiz bir gübredir. Canna Start bebek bitkilerin sağlıklı ve güçlü bitkilere dönüşmesi için gerekli olan tüm primer,sekonder ve mikro besinlere sahiptir. Canna Start katkı maddesi veya köklendirici değil, küçük bitklere özel temel gübredir ve Canna Rhiztonic ile birlikte kullanılabilir. Canna Start küçük bitkiler için özel formüle edilmiştir ve böylelikle yetişkin bitkilerden farklı besin gereksinimine sahip küçük bitkilerin , aşırı gübreden yanma ithimali Canna Start ile azaltılmış olur. Genellikle küçük bitkiler için klasik besinler önerilenden daha az oranda kullanılır ancak bu bebek bitkilerin ihtiyaç duyduğu mikro elementlerin de az kullanılması anlamına gelir ve genellikle yapraklarda sararmalar başlar. Ancak Canna Start kullandığında bitkiyi yakma riski olmadan sadece ithiyaç duyulan besin verilmiş olur.
Canna Start klon makineleri ve hidroponik sistemler hariç tüm yetiştirme medyalarına (toprak , kaya yünü , şişen tablet, rootit..vb) uygundur. Bitkiler köklendikten sonra toprağa veya hidrponik sisteme aktarıldığında Canna Start durdurulur ve uygun diğer gübrelere (Canna Terra Vega, Canna Aqua Vega, Canna Coco) başlanır.

Bu ürünü alan müşteriler, şunları da aldı:

Eklendi
Product added to compare.