Tarantula  500 ml
Tarantula  500 ml
Tarantula  500 ml
Tarantula  500 ml

Tarantula 500 ml

184
AYNI GÜN KARGO
1.637,93 TL
Vergi dahil

Tarantula, dayanıklı bitkiler ve sağlıklı büyüme için kullanılan,binlerce yararı olan son derece gelişmiş ve ultra konsanstre mikroorganizma kültürüdür. Tarantula, mümkün olan en yüksek konsanstrasyonda mikroorganizmalar içerir

 

Advanced Nutrients Tarantula Faydalı Bakteriler 500 ml

Tarantula, dayanıklı bitkiler ve sağlıklı büyüme için kullanılan,binlerce yararı olan son derece gelişmiş ve ultra konsanstre mikroorganizma kültürüdür. Tarantula, mümkün olan en yüksek konsanstrasyonda mikroorganizmalar içerir ve faydalı bakterilerden alınabilecek maksimum verimi sağlayarak bunun etkilerini bitkilerinize kazandırır.Bu özel formül kök yığınları oluşmasını ve gelişmesini sağlar ve faydalı bakterileri popülasyonlarıyla toprak arasındaki yapının kurulmasını sağlar.Bunlara ek olarak,bitkinin daha fazla yan dal oluşturmasını ve daha çok çiçeklenen uzuv üretmesine yardımcı olur.Çeşitli sebelerden kaynaklanan stres problemlerine karşı bitkinin daha dirençli olmasını sağlar.
Tarantula,sağlıklı büyüme için bitkiye ve toprağa gerekli olan bileşenleri kazandırarak size olağanüstü,mükemmel sonuçlar verir.

Tarantula'nın içerisindeki bakteri formları,klonlara,yetişkin bitkilere ve çiçeklere saldırarak çoğu zaman öldüren zararlı mikroskopik organizmalara karşı bioaktif kalkan vazifesi görür.Bu faydalı bakteri kalkanları, yaprakları zararlı bakteri ve mantar saldırılarından korurlar.

Tarantula,hem toprak hem de hidroponik medyalar için mükemmel bir buluştur.Bacillus, Streptomycetes Actinomycetes ve Psuedomonas dahil, birçok mikroorganizmadan oluşur.
Tarantula,her gramında 1.4 milyar koloni bulunduran dünyadaki en konsanstre mikroorganizma kültürüdür.

Bu ürünü alan müşteriler, şunları da aldı:

Eklendi
Product added to compare.