Röleli Pano 8x1000w + Isıtıcı
Röleli Pano 8x1000w + Isıtıcı
Röleli Pano 8x1000w + Isıtıcı
Röleli Pano 8x1000w + Isıtıcı

Röleli Pano 8x1000w + Isıtıcı

972
In Stock
5.580,47 TL
Vergi dahil

Röleli Pano ile Sodyum ve Metal Halide lambaların istenilen saatte açılıp kapanmasını sağlayabilirsiniz.Çekilen akım röle üzerinden geçer.Ayrıca ısıtıcı  bağlantısı için ayrıca bir giriş vardır.Lambalar kapandığında ısıtıcı devreye girer.

 

 

Röleli Timer Kutusu (Röle Destekli Zaman Saati) 8x1000w

Bu ürün ne işe yarar ?
Bu ürün ile Sodyum ve Metal Halide lambaların istenilen saatte açılıp kapanmasını sağlayabilirsiniz.Çekilen akım röle üzerinden geçtiğinden timera yük binmez ve güvenlik zaafiyeti yaratmaz. Kullanılacaklar balastların fişleri pano üstünde bulunan prizlere, panonun fişi ise prize takılır.Böylece lambaların kontrolü güvenli olarak sağlanır.
Ayrıca ısıtıcı  bağlantısı için ayrıca bir giriş vardır.Lambalar kapandığında ısıtıcı devreye girer.

 

Ürün Açıklaması

Indoor yetiştiriciliğindeki başlıca problem timerların sık sık arızalanmasıdır.Standart timerler endüktif akıma göre değil kapasitif  akıma  göre dizayn edildiklerinden indoor aydınlatmada yetersiz kalmaktadırlar.Yetiştiriciler çoğunlukla timerların üzerinde yazan 3500w,2500w gibi değerlere bakarak sodyum balastların klasik timerlar ile sorunsuzca çalışacağını düşünürler.Fakat timerların üzerindeki bu değerler,kapasitif akımla çalışan  cihazlar içindir.Oysa sodyum ve metal halide  balastlar endüktif akımla çalışırlar.Burada bir güvenlik zaafiyeti meydana gelmektedir.
Bunu gidermenin yolu ise Kontakör yani Timer Box edinmektir.Box’ın içerisindeki röle balastların çektiği tüm akımı üstlenirken boxa entegre dahili Timer sadece röleyi açıp kapatmak için devreye girer.Timer Box'ı kullanmak için herhangi bir kablolamaya ihtiyaç yoktur,sadece balastlarınızı timer boxa bağlayın ve timeri ayarlayın.

Güvenliğe önem veriyorsanız timerınız erimeden mutlaka Röleli Timer kutusu satın alın,işinizi şansa bırakmayın !

Pano Alman malı komponentlerden üretilmiş olup garanti süresi 2 yıldır

2050-01-01

Bu ürünü alan müşteriler, şunları da aldı:

Eklendi
Product added to compare.