CannaCure Konsanstre 1 Litre

CannaCure Konsanstre 1 Litre

1065
In Stock
950,65 TL
Vergi dahil

Yapraklara CannaCure uyguladığınızda bitkiniz üzerinde ikinci bir hücre zarı oluşturmuş olursunuz ve böylelikle haşereler ve küflenmeye neden olan mikroorganizmalar yapraklar ile temas edemez.

 

CANNACURE 1 Litre Konsanstre Böcek ve Küf Önleyici 

Kullanım Oranı : 1 Litre suya 330 ml CannaCure Konsanstre karıştırılacak !


CannaCure böceklenmeyi ve küfü önleyen ve tedavi eden bir üründür.

Haşere ile mücadelenin Doğal Yolu !

CannaCure çevre dostu ekolojik bir pest kontrol ürünüdür ! CannaCure temel olarak iki fonksiyona sahiptir :

  • - Haşere ve küflenmeye karşı  doğal bir mücadele
  • - Yaprak besini olarak büyümeyi hızlandırma


CannaCure daha büyük çiçekler üretmeye odaklanan daha sağlıklı bitkiler yetiştirmenizi sağlar !

CannaCure Nasıl Çalışır ?

Yapraklara CannaCure uyguladığınızda bitkiniz üzerinde ikinci bir hücre zarı oluşturmuş olursunuz ve böylelikle haşereler ve küflenmeye neden olan mikroorganizmalar yapraklar ile temas edemez. CannaBoost ile birlikte kullanıldığında daha hızlı çiçeklenme ve daha büyük meyvalar elde edersiniz. Optimum sonuçlar için bitkinin ihtiyacı olan tüm besinler kullanılmalıdır. Cannacure , CannaBoost, PK 13-14 ve uygun bir Canna gübre ile birlikte kullanıldığında tüm besinlerin bitki tarafından eksiksiz olarak alınabilmesini sağlar.

Optimum Bağışıklık 

Diğer Canna besinleri ile birlikte CannaCure kullanıldığında bitkinin zararlı mikroorganizmalara karşı bağışıklık geliştirmesi için gereken enerji sağlanmış olur. CannaCure bitkinin etrafında ikinci bir zar oluşturarak  bakteri ve böceklerin bitkiyle temasını önler ve bitkinizi küfe ve böceklenmeye karşı korur.

Kullanım :

  • - Koruyucu olarak haftada bir kere yaprakların altına ve üstüne uygulayın. Böylelikle zararlı organizmalar ve böcekler yapraklar ile temas edemez.
  • - Eğer bitkinizde böceklenme veya küflenme varsa 9 gün boyunca 3 günde bir spreyleme yapın.Daha sonra haftada bir sprey uygulamaya devam edin.Cannacure ile küfü dahi tedavi edebilirsiniz !CannaCure hasata kadar kullanılabilir ! 
  • - En iyi sonuçlar için kaliteli bir spreyleme aparatı ile kullanın.

UYARI : IŞIKLAR AÇIK İKEN ASLA SPREYLEME YAPMAYINIZ. UYGULAMA İŞLEMİNİ IŞIKLARIN KAPANMASINA KISA BİR SÜRE KALA YAPINIZ.

Bu ürünü alan müşteriler, şunları da aldı:

Eklendi
Product added to compare.