Bubble Bags 4x1 Galon
Bubble Bags 4x1 Galon
Bubble Bags 4x1 Galon
Bubble Bags 4x1 Galon

Bubble Bags 4x1 Galon

AYNI GÜN KARGO
613,85 TL
Vergi dahil

Bubble Bag (Elek çantaları) 4 adet 4 Litrelik çantadan oluşur ve bitki özütü çıkarmak için kullanılır. İç içe geçmiş şekilde farklı mikron kalınlıklarındaki elekler değişik ebatlarda bitki özütlerinin eleklerde toplanmasını sağlar.

 

1 Galon (5 Litrelik 4 Çanta ) Bubble Bag Kit 

Bubble Bag (Elek çantaları) bitki özütü çıkarmak için kullanılır, iç içe geçmiş şekilde farklı mikron kalınlığında elek çantaları uygun bir kovaya geçirilerek bitki özütlerinin eleklerde toplanması sağlanır. Böylelikle bitkinin çöpe atılacak kısımları bile değerlendirilebilir ve özütü çıkarılabilir. Plastik kova dahil değildir.

Kit İçeriği : 

Toplam : (4 adet) 1 Gallon (4 Litrelik) Elek Poşeti:
(1) Mor = 25 Micron
(1) Sarı = 73 Micron
(1) Kırmızı = 160 Micron
(1) Mavi= 220 Micron

Bunlara ek olarak  25 mikronluk özüt  basma aparatı ve taşıma çantası hediye !


Nasıl Kullanılır :

İpucu : Eleklerin kullanımı için biraz zaman harcamak ve çok miktarda buz gerekir, bu nedenle buzların önceden hazırlanması önerilir.

1 ) Elek çantalarını kovaya geçirin , en önce 25 mikronu  (en ince-mor), en son ise 220 mikronu (en kalın-mavi) yerleştirin
2) Kovanın yarısını çantaların altını kaplayacak şekilde soğuk suyla doldurun
3 ) Kurutulmuş veya dondurulmuş bitkileri eleklere koyun ve elekleri buzla doldurun
4 )15-30 dakika boyunca buz eklenmiş eleğin içini mikserle karıştırın, gerekiryorsa daha fazla buz ilave edin.30 dakika boyunca dinlenmeye bırakın ve eleklerin işini yapmasına izin verin
5) Elek çantalarını teker teker çıkarın, suyun kova akmasını sağlayın ve suyunu akıttığınız elekleri ters düz ederek bitki özütlerini çıkarın.


Bu ürünü alan müşteriler, şunları da aldı:

Eklendi
Product added to compare.