TNB Naturals Co2

TNB Naturals Co2

AYNI GÜN KARGO
1.568,73 TL
Vergi dahil

TNB Naturals % 100 organik maddelerden yapılmış doğal bir CO2 kaynağıdır ve bitki yetiştirme ortamına uygun miktarda CO2 sağlamak için en etkili ve en iyi yoldur.

 

TNB Naturals % 100 organik maddelerden yapılmış doğal bir Co2 kaynağıdır ve bitki yetiştirme ortamına uygun miktarda Co2 sağlamak için en etkili ve en iyi yoldur. Doğaldır ve harekete geçmek için sadece 1 litre ılık suya ihtiyaç duyar.Kullanımı güvenli ve kolaydır. Kötü koku ve ısı üretmez. Şişeyi her çalkaladığınızda Co2 çıkışını görebilirsiniz. Şişenin özel yapısı sayesinde gece Co2 çıkışı yavaşlar (bitkiler ışık kapalıyken Co2 ye ihtiyaç duymaz).

Ömrünü tamamladığında yeniden şişeyi satın almanız gerekmez, daha hesaplı olan Co2 Refill Pack ile şişeyi yeniden çok daha uygun fiyata doldurabilirsiniz.

Kullanım

Şişenin içine 1 litre ılık su konulur, kapağı kapatılıp kapak üzerindeki üzerindeki etiket çıkartılır ve şişedeki delik parmağınızla kapatılıp hızlıca çalkalanır.Böylelikle şişedeki içerik aktif hale gelir ve şişe dakikalar içerisinde Co2 üretimine başlar. Dışarı hava atan fandan uzak bir yere, Co2 gazının daha iyi yayılması için mümkünse yakınına bir vantilatör konularak bitkilerin üzerine asılır.Alternatif olarak yere, içeri hava çeken fanın önüne konularak da kullanılabilir. Bitkinin tüm evrelerinde, başlangıçtan son döneme kadar kullanılır.

5 metre x 5 metre x 2 metrelik yani 50m3 lük bir alanda , günde bir kez çalkalanmak kaydıyla 2-3 hafta boyunca 1200 ppm lik Co2 üretir.

2 metre x 2 metre x 2 metrelik, yani 8m3 lik bir alanda , iki günde bir kez çalkalanmak kaydıyla 3-4 hafta boyunca 1200 ppm lik Co2 üretir.

1 metre x 1 metre x 2 metrelik, yani 2m3 lik bir alanda , üç günde bir kez çalkalanmak kaydıyla 5-6 hafta boyunca 1200 ppm lik Co2 üretir.


Bu ürünü alan müşteriler, şunları da aldı:

Eklendi
Product added to compare.