ONA Gel Fruit Fusion 3.8Kg

ONA Gel Fruit Fusion 3.8Kg

AYNI GÜN KARGO
2.796,44 TL
Vergi dahil

Yetiştirme alanındaki istenmeyen kokulardan tamamen kurtulmak gerekiyorsa, ONA Koku Giderici kullanın.

 

 ONA Gel Fruit Fusion 3.8Kg


ONA (Odour Neutralizing agent)  , diğer koku gidericiler gibi , kokuyu maskelemez. Ortama elma vs gibi aromatik koku vermez. Yaptığı iş sadece kokuyu yok etmektir. Diğer bir deyişle ONA, koku moleküllerini emerek kokuyu tamamen yok eder. ONA  çevre dostudur , bitki, insan ve hayvanlara karşı zararsızdır.732 gr Ona Jel 10m2 lik bir alanda, minimum 6-8 hafta yetiştirme odasındaki kokuları yok edecektir.

ONA Jel, karbon filtreye bir alternatif değildir. Kokuya karşı"sıfır tolerans" gerektiren durumlarda , ONA Jel ve  karbon filtre birlikte kullanır. Ufak alanlarda sadece ONA kullanarak , kokuyu ortadan kaldırmak da mümkündür.

ONA ürünlerini istenmeyen kokuları önlemek gereken her alanda kullanabilirsiniz

Kullanımı : 

Sadece kapağını açın ve istenilen alana bırakın. Jel havaya karışacak ve koku moleküllerini hapsedecektir. Zaman zaman kavanozu çalkalayarak jeli karıştırın. 

Eğer daha profesyonel bir çözüm gerekiyorsa, ONA Jeli ONA Fan ile kullanın.Böylece ONA, havaya sistematik olarak temas edecek ve koku moleküllerini tamamen ortadan kaldıracaktır. Bu şekilde kullanıldığında, jel daha erken bitecektir ancak bu kullanım şekliyle  ONA Jel dünyada var olan en güçlü koku yokediciye dönüşür. 

Bu ürünü alan müşteriler, şunları da aldı:

Eklendi
Product added to compare.